Training

HELDEN geeft workshops en trainingen op het gebied van storytelling, communicatie-vaardigheden en werkgeluk. Op een speelse manier doe je kennis en inzicht op én ontwikkel je de vaardigheden die nodig zijn om direct toe te passen wat je geleerd hebt.

We maken trainingsprogramma’s op maat rondom de onderstaande thema’s:

  • Storytelling: Vertel je verhaal!
  • Corporate storytelling: de kracht van verhalen in organisaties
  • Narratief coachen: coachen met storytellingwerkvormen
  • Ontdek en benut je sterke kanten
  • Werkgeluk: plezier en vitaliteit op de werkvloer

Wil je weten wat HELDEN voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op.

Ervaringen van deelnemers

Training Corporate Storytelling – 2022 “Flor is een open, positieve persoonlijkheid. Ze is een uitstekende trainer die veel kennis heeft over storytelling, die dit ook goed en inspirerend weet over te brengen. Ze zorgt voor een veilige en prettige trainingsomgeving. Met aandacht voor iedere cursist.”

Online workshop Storytelling – 2020 “Mijn verhaal was klaar voor gebruik na afloop van de training en ik weet nu beter hoe ik op verhaal moet komen en het interessant moet houden.” 

Workshop Sterke kanten – 2019: “Flor is een vakvrouw die haar werk professioneel uitvoert. Practice what you preach is zo belangrijk! Flor is integer, uitnodigend, gepassioneerd, betrokken, waarderend. Allemaal ingrediënten wat maakt dat je makkelijk en snel in contact met haar bent en je veilig voelt.”

Training Narratief coachen – 2023: “Beste Flor, Dankjewel! Je hebt ons als coachteam iets heel moois gebracht: verbinding met onszelf en elkaar. Dat maakte de gezamenlijkheid voelbaar. Daarnaast hebben we de tools in handen om de kracht van verhalen in te zetten in onze coaching”

Training Effectief beïnvloeden – 2023: “Flor speelde goed in op de verschillende wensen en behoeften in de groep; ze kan goed omgaan
met verschillende menstypen. Ze was duidelijk en compleet in haar uitleg; ze was opbouwend en behulpzaam.” 

Training Veranderen & inspireren met Storytelling – 2023: “Storytelling is iets wat je leert door te doen, dit was heel inspirerend en ik heb hier veel aan
ook, buiten mijn werk.”